Benvinguts al Centre de Formació d'Adults "Pla de Besòs", una escola amb més de 25 anys d'experiència en la formació d'adults.

GES o prova d'accés a Grau Mitjà?

File:Tough decission.jpg

Què és millor per treballar? Què m'agradaria fer? Què és més adequat? Què és més important? Què m'interessaria més per seguir estudiant?

De vegades, quan ens plantegem reprendre els nostres estudis no tenim clar quina serà la millor opció per al nostre futur.


Existeixen fonamentalment dues vies que ens permetran incrementar les nostres possibilitats en el món laboral; obtenir el Graduat en Educació Secundària o GES (2 anys de durada) o bé accedir al Curs de Preparació per a les Proves d'Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà (CPPACFGM) (1 curs).

Totes dues opcions són diferents i és important tenir clar quins són els objectius que ens hem proposat en acabar els estudis, perquè d'això dependrà, en gran mesura, escollir l'opció d'estudis adequada. A
l web d'ensenyament disposeu d'un itinerari d'estudis molt complet que us pot ajudar a l'hora de decantar-vos per una o altra opció.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada